2016. november 17., csütörtök

Bánfi hajszesz




Sokan vagyunk, akik nincsenek nagy és dús hajkoronával megáldva... Mi vagyunk azok, akik keresik a sampont lapos, vékony szálú hajra :) vagy esetleg hajdúsító sampont, és leginkább mi költünk sok-sok pénzt mindenféle hajpakolásra, hajszeszre, elixírre, stb. A reklámok is hatnak ránk, az ismerősöktől is mindig hallunk valami tuti tippet...

Én most nem egy friss tippet kaptam. A sampon részlegen sétálgatva megláttam a polcra kihelyezett Bánfi termékeket és eszembe jutott egyetemista szobatársam Herta, aki abban az időben vásárolta anyukája részére a Bánfi hajszeszt. Anyukája hatásosnak találta és ragaszkodott a gyógynövényes szerhez. 
Szóval gondoltam egyet, vettem hajszeszt és sampont. Három hete csinálom a kúrát - elvileg három hónap múlva várható látványos változás és eredmény. Ez a gyógynövényes hajszesz tulajdonképpen  javítja a fejbőr vérkeringését, fokozza a hajhagymák tápanyag-ellátását, különleges gyógynövény- kivontatot tartalmaz, segít csökkenteni és megelőzni a hajhullást, serkenti a haj növekedését. Titkos összetevői közül a fő hatóanyaga a torma, mely a vérellátást élénkíti, így a hajhagymákat, és fejbőrt is munkára, hajnövekedésre serkenti a többi természetes összetevővel. Itt megemlíteném, hogy különösen a hajszesz után (amit heti egyszer kell feltenni kb. 30-40 percre nedves hajra és le kell folpackozni) érzékelhető bizsergés az egész fejbőrön. Nem viszkető érzés, inkább olyan, mintha nagyon erős fejbőr masszázst kaptunk volna... Két napig pedig körbelengi a fejünket egyfajta gyógyszeres, gyógynövényes illat. :)
 A Bánfi hajszesz nem az elhalt hajhagymákat éleszti újra, így nem létező csodákra ez a készítmény sem képes, de a dúsító hatás garantáltA Bánfi hajszesz összetevői javítják a fejbőr vérkeringését és ezáltal fokozzák a hajhagymák tápanyag-ellátását, meghosszabbítják a hajhagymák növekedési fázisát.
A daganatos betegek körében a kezelések után a haj visszanövekedését meggyorsította több esetben, dús, egészséges haja nőtt vissza a betegeknek.

Alkalmazás: A hajszesszel érdemes 3-6 hónapos kúrákat tartani. Legalább hetente egyszer, de a kúra első 4-6 hetében lehetőleg kétszer ajánlott alkalmazni. A samponnal megmosott nedves fejbőrbe alaposan masszírozzuk be a hajszeszt, majd 20-40 perc múlva vízzel öblítsük le. Ezután ismét mossunk hajat Bánfi samponnal. 
Három termékük van: hajszesz, hajbalzsam és hajsampon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése